Tuesday, November 8, 2011

melaka BANDARAYA BERSEJARAH :)

abaikan muka SYIDA yang berbintik dek kerana topi tuh..yang penting muka bahagia kami!HAHA :p

rasanya kerja aku asyik berjalan je kan..untunglah sape yang ambik course macam aku kan!huhu...macam biasalah, sangat mustahil aku pegi MELAKA semata2 nak melancong, of course ada kerja yang menanti, fieldwork yang tidak berkesudahan, report yang menanti after dah balek UKM..memang sangat HEAVEN lah kan!
tapi takpe, even sebenarnya kami berFIELDWORK tapi kami sangat bahagia meniti hari di MELAKA...dapatlah jugak keluar enjoy dari UKM terchenta tu kan...SERONOK tak terkata sebab dapat berphotoshoot..dapat lepak dengan member2 sama course...aku sangat rindu saat2 ini! :)
biarlah gambar2 yang menceritakan betapa bahagianya kami di sana :)

pakcik ini sememangnya sangat kelakar..GALAK nak bergambar dengan kami2 nih, siap nak topi kami lagi...LIKE LIKE :p

posing bersama alat mengukur BUNYI :)

ok..buat kerja dlm masa setengah jam, selebihnya hanya bergambar..BAGUS pengkaji alam nih :)
aksi menggoda SYIDA semasa sedang wat keje..GILA ke apa wat keje posing camni!HAHA

aku paling suka pic neyh, bukan sebab muka aku tapi view belakang, pandai syida snap...sayang kau..muah :P

comelnya SUHA....hahaha..puji ada makna nih :P

group fieldwork kami..ada YDP AMIN..kau ada?hahaha

syida suka gambar nih..aku bese2 je :P

gambar candid paling HOT penah aku tengok...untunglah jadi manusia natural BEAUTY kan :)

muka semangat nak berFIELDWORK ok :)

aku and PIDA PEDOT, da famous photographer in my world!WAKAKA..aku suka kawan dengan dia, bukan membodek tetapi hakikat, sangat fun ok :)

di tengah2 malam yang buta, kami bermaya lagi nak berPHOTOSHOOT!

mampu lagi mengukir senyuman, walaupun ada mata2 rakan yang dah nak terkatup!

mampu lagi bertenggek di depan MENARA, mengikut arahan photographer :)

benda alah kat belakang tu memang cantik, rugi tak posing woo!wee

lastly, lampu2 yang bertukar2 warna kat hotel belakang tuh memang cantik sangat tapi tak daya dah aku nak posing kat situ..PENAT!haha

TAPI TAPI, aku terkilan jugak coz tak dapat nak naik MENARA TAMING SARI n masuk kapal besar tuh n naik bot , semua rancangan cancel sebab tiba2 balik awal..ok aku pasrah :)

2 comments:

pida said...

ak pon tetiba jd teringat semua tue...
x per bulan 12 kan kita g lg t kita semua pakat naik TS tau... :)
ooo satu lg muko ak kat entry ko ney damn....

nysah mydon said...

ok janji ye naek TS time malam2..huu...aku tengok muka kau ok je beb..manis gitu :P