Wednesday, November 30, 2011

cOret corEt #4

errrr...yeke memang lelaki jugak yang akan mintak maaf ?yeke? yeke? susah aku nak percaya! aku memang tak tahu lah kan sebab takde experience benda benda camni.. aku rasa kalau lelaki tu panas baran jangan harap la dia nak mintak maaf kan?kan kan? and kalau perempuan tu lembut macam perempuan melayu terakhir pun, confirm2 laju je mintak maaf (jenis perempuan macam aku lah tu) HAHAHAHAHA...rasa nak gelak guling2..
TAPI takpelah...UNTUNGLAH dapat lelaki macam nih kan..tak payah susah2 kita nak rasa bersalah bila kita buat salah kan?hoho..WINK ^^

3 comments:

Hanami Fernida said...

untungla...hahahahahha

stiletto ungu said...

huhu..lecturer aku pernah berkata tentang kartun nih... hahaha.. dia cakap perempuan asyk nak menang ajer..

nysAh ngEhz said...

hanami : myrul camni ke?hahahaha
stiletto: perempuan terlebih solehah je yang jenis redha je weyh..kkikik