Monday, November 28, 2011

dAting dEngan cOursematE part 1

ada sebab kenapa dibBLURRkan.bukan sebab aku nak interframe ye!kikiki :P

halooo korang korang....ini lah first time kot dating2 dengan coursemate aku..kalau pergi fieldwork tu lain cerita lah kan..ni kami kami pergi dating, enjoy2, lepak2 dengan sendirinya ok :)
walaupun kami sangatlah busy dengan assignment yang berlambak, kami tetap mahu enjoy!yipppii...boleh lah lepas tension jugak kan....wink2...lepas je habes kelas, aku dan coursemate terus blah dari UKM terchenta menuju ke destinasi..WEEEE
DESTINASI kami : SUNGAI TEKALA! like like :P

muka muka yang nampak tuh ITA, SHA dan NOR...budak2 cun nih :)

sungai nih memang BEST...jemputlah datang (tolong promote)heh

nak masuk kena bayar seringgit.sekian (kalau rasa diri tu kanak2 bayar 50 sen) tak payah nak berkira sangat lah kan :P

mandi sampai beku ok! :)

itu dia AMNI SYUHADA mahu memulakan lompatan kijang nya..EH

YESSS..aku dan syida berjaya berpaut pada batang kayu itu! dalam taw kat sini..HAHAHA

NOR dan MUNA yang sememangnya sangat AYU..memang lain lah dengan perangai aku kan!HUHU

NOR,MUNA dan SHA..masa nih semua dah duduk tepi, takut mati kesejukan katanya..HAHA

aku dan SYIDA suka gambar nih...melekat pada batu kononnya:P
gambar nih cantik kalau nampak semua orang.sekian.

SHA budak comel :) dah berpunya ok..weee

sekali lagi gambar blur2 aku bagi korang...wakakakaka..nasib lah kan :P

aku dan syida sekali lagi..abaikan blurr2 di tepi itu.

SUHA budak keding...kah3...bila la aku nak kurus cam dia nih..mustahil gila la kan?:P


kami kami di terjunan air sungai TEKALA...sangat segar ok! rasa nak tido..hoho

SEYESLY, sangat BEST mandi ramai2 macam nih...tak rugi tinggalkan assignment!HAHA (sedangkan satu habuk pun aku tak buat lagi)....berjam2 juga la kami kat sungai nih...macam orang tak mandi setahun dah kami ni, lama sangat mandi..HUHU...nanti SEM depan kita lepak2 lagi ye!ENJOY sangat :)

p/s: kebanyakan gambar diBLURRkan disebabkan ada kawan2 yang tak mahu muka mereka ditayangkan!HAHA, boleh ke tulih camni...hihi...jadi, aku yang memang nak sangat upload pic nih hanya memBLURR n mengCROP muka muka mereka..HARAP jangan terasa ye sayang2 sekalian :)

2 comments:

Yayan Nadzri said...

moh ar bwk kami rong sini

nysAh ngEhz said...

aku tak ingat jalan..camne??huuu
tak kan nak gi sg lagi kot..tmpat laen lah pulak :P