Sunday, March 4, 2012

ENJOY itu bahagia!

cosmate cosmate aku yang comel2 and kacak2 belaka..wink :)

ENJOY ITU BAHAGIA!
sudah tentu lah kan! tersangat bahagia ok
ada ke yang tak bahagia??
maybe ada, kalau tiba2 time tuh sakit kan, heh
tapi kalau enjoy dgn member or family
memang best gila lah! :)

ok ok
kami kami nih ada lah kerja sikit sebenarnya (tak perlu kot nak explain)
sambil2 buat kerja (kunun kunun)
sambil2 tuh enjoy lah kan (tapi rasanya enjoy yg lebih! )heee
first time kot keluar ngn satu course camni!
bese kuar ngn gegurl2 jep
ni termasuk jantina lagi satu sekali! heh:P
so layan jela pic kami kami ye! :)


haaa cuba teka kat mana? ada pokok pokok bagai kan...as a geographer mmg wajib lah suka tempat hijau hijau camni kan! heh

ini dekat first destinasi kami...SUNGAI CONGKAK! heh.... kenapa perempuan2 yg sibuk bergambar??mana laki? #sebablakitaknakmasuk #malasbayar! #HAHAAHAH...tapi takpelah nak masuk kejap je sebenarnya, membazir duet lak kan...huhuhu

baru aku sedar ramai gak gurl kelas aku neyh..heh... #yangpentingsemuagilagambarmacamaku! hihihihi :P

lepas pergi sungai CONGKAK jap, kami terus pergi ke SUNGAI GABAI lak! yeay! #taksabarnakmandi #taksabarnakmakan! #dasarbudakgemuk! abaikan~~

wooo wooo...sg GABAI best dari sg TEKALA ( bagi aku lah) #sebab ada GELONGSOR gini! #macam waterpark lah pulak! heh
#nampak tak muka kawan kawan aku yg macam tengah seram sgt tuh kununnya?
#siap tutup telinge..menjerit plus meroyan kejap takyah cerita lah kan...confirm! huks

gelongsor gaya keretapi dari budak lelaki GEOGRAFI! #terbaek! #foreigner kat belakang pun terkekek tengok kami! hee

dah penat penat mandi bergelongsor bagai, semua lepak2 main air sambil makan jajan #(pink itu sgt jambu ok...opssss)

gaya gelongsor BERTAPA atas air! #cool beb :)

muka budak budak tak mandi...busuk!heh #jelestengokmukadorangbersinar #demm! :P

pancutan air terjun memang menyegarkan! #weeeee

turun gelongsor gaya paling happening ! #nakbergambarjenih! kakakkaa #mukapalingbahagiatuh :P

gaya gelongsor berduet! hahaha...aku belakang syida sebab takut gerun bagai tengok gelongsor neyh #poyo #mujur ada syida nak protect aku even badan dia kecik dari aku...haha

amani and kak sue! #cute sangat ok :)

lepas mandi mandi
makan makan semua
lepak lepak sampai puas
sepatutnya terus balek ukm mengabdikan diri
TAPI ada lah makhluk ALLAH nak belanja kami kami semua nih
wahhh bahagia nya! ( bagi budak JPA yang ketagihan duit sekarang nih)
thanks a lot KEROL! next tme belanja lagik ye! kihkih

yeay! kerol belanja semua orang cendol and ABC #whoaaa sedapnya #best makan masa panas terik kan! weeee #adehh terliur lak aku nih bila teringat balek :(

after lepaking minum cendol ABC bagai....kunun kunun nak balek UKM, alih2 pergi lak lepak ALAMANDA (tempat biasa budak UKM lepak)....cuba bayangkan satu kelas anda pergi???? haaa tak ker macam rombongan sekolah menengah tuh! hahhahaha #tapi takpe bukan selalu satu kelas lepak dlm satu mall kan? #rombongan pun rombongan lah! heh


agak agak apa budak ini tengok??? #yang otak kotor confirm fikir kotor #yang otak suci confirm fikir baek punya! #heh

gurl gurl yang gila gambar! wink #sukapicneyh! :P

lagik lagik bergambar tanpa mengenal erti penat bangun seawal 7 pagi tadi! heh
#aku la bangun kul 7 , org laen xtaw lah..hee

sakan bershoping buku masing masing #gunabaucerbolehlahkan! :P

aku memang suka bergambar tegak tegak camtuh! #sejakbilaentah #dem

haaaa amek kau satu kelas lepak alamanda #rombongansekolahrendah

lepas lepak ALAMANDA
confirm confirm lah lapar kan
lepak pulak makan kat restoran apa ntah
lupa lak
huhuhuhuhu
lepas abes makan
pergi balek lah kan!heh
terus pengsan sampai UKM!
whoaaaaaaaaaa #seronok! #letih! #tapinaklagi! heh :P

k lah chow dulu...ngantuk pulak lepas makan nasi beriani gam! slurppp :P

2 comments:

Uncle Jonni said...

wah!! ramainya.... sekampung tu...
huhuhu

nysAh ngEhz said...

holaaa..sekampung baru syiokk! huuuu