Tuesday, February 28, 2012

LANGKAWI never die!

awek awek SUKSIS skuad inter :)

wehuuuu....LANGKAWI never die?? takde maknanyer lah...yg penting our FRIENDSHIP never die sayang sayang semua! heheh :P

#sangat seronki pergi langkawi! seronki = seronok ye! tersebut bhse budak ngeh plak :)
#bukan seronok dgn program yg ada tapi bahagia sangat bila jalan jalan! hihi (nampak sgt takde jiwa kan, opssss)

#jum layan gambar...wa maleh nak story sgt..heh :P

muka muka bahagia and tak sabar nak mengENJOYkan diri pada hari kedua last before balik! #paham paham sendiri lah ayat tunggang langgang aku ni ye :P

aku n meri budak fpi...sopan plus cantek gitu ! #phewitttt

di sini lah bermula nya aktiviti meronggeng kami #bahagia sgt!

lalu lalang kat chalet area PANTAI CHENANG....suka suki je snap2 kat sini kan! #suka hati lahhhh! heeee

dengan tembok2 chantek kat chalet ni pun kami tibai berphotoshoot! hak2 #nasib pak guard chalet tak marah..heh

sakan berposing masing masing! #even baju dah tuka ker baju mandi!ahaks

before mandi, kami lepaking kat kedai makan makan dulu! #bahagia sgt! #maybe sebab rasa macam jalan2 sama kitaorang je! yeah!

wan, midad and kak jie with menu! #lapar lak pulak..adehhh

dah kenyang time tuk mandi! yeay! # nampak tak midad n tasha muka bahagia gila!haha
#nak tunjuk payung terjun kat belakang nih sebenarnya! # seyes nak naek gak tapi cuak sih! heee

posing posing bila dah basah basah #serius air laut ni masin sgt #pelik lak aku!hiks

ya ampun, muka kami terlebih hepy! #muka pantang nampak air laut! :P

suka gambar kat sini..cantek view belakang dia :)

memang saje tak nak nampak muka sgt, biar gelap gitu, nak tunjuk matahari belakang tuh! sgt cantek! #wink

lagi muka kami di view yang sama #cute ker? errrr

tak boleh blah sume posing comel comel gitu..hahaha #kelakar
happy tak terkata! hanya dpt digmbarkan melalui aksi pelik gini! hahahah

paling best masa naek BANANA BOAT! tebus jugak kempunan aku nak naek dari kat lumut lagi..huhuhu....atas ni confirm lah bukan pic kami..hak2 #takde org nak snap pic kami masa tuh, dah sume naek banana boat...hahah #tapi takpe,sgt best n tension2 sume hilang! huuu

#eh asyik cakap sal pic pic duk enjoy je kan?
#actually pergi langkawi under program SUKSIS! hiii
#program PBSM...haa kira belajar lah segala balutan, CPR, ikatan tali, teknik menyelamat sume tuh!
#siap ada exam lagik! (saba jela)

#nah tengok pic2 camping kami kat PULAPOL LANGKAWI! #selesa banget sih :)



after PT pagi, berpoco poco bagai! bukan main ceria sume... #tak nampak muka lantak lah ye...huhu

#balutan kepala, tak engat sape wat...huuuuu #expert lah kunun kan :P

yeay aku tumbuk wan! and midad balut tangan dia! guddd guddd #tapi ada ke tumbuk tgn?bukan patahkan tgn ke? err

haaaa last sekali...muka muka macam sakit tapi macam tak sakit pun ada! #berlakon ker?

k habes dah gmbar yg aku rasa nak upload! heh
nak pergi langkawi lagik!
shoping coklat banyak2 lagik!
sedap....wink
selamat malam semua!
esok nak picnic dgn cosmate kat sungai CONGKAK!
jgn jeles! heeeee
daaaaa :)

6 comments:

Uncle Jonni said...

Aku baru sekali gi Langkawi... tapi mmg best situ,... huhuhuhu

nysAh ngEhz said...

best kan? tak puas jenjalan! huuu

zulhilmi tempoyak said...

fine la.. langkawi bleh lak mati ye..
hheee..

btw..
ni suksis bwk g jln2 ke..??

nysAh ngEhz said...

haha sila abaikan ayat mengarut aku ye! :P takde lah bawak jln2 sgt...abes program baru bg ktorg jln2 ..heh

محمد شهريل القنيطري said...

adei x dapat lg rasa nikmat langkawi...sedihnyer

nysAh ngEhz said...

takpe..ajak kawan2 pegi sane...best! huuu