Monday, August 22, 2011

si DURJANA!grrr

boleh tahan kacak mamat2 jepun tapi xleyh lawan mamat korea..wink

haa..dalam citer bloody monday neyh ader hacker mang terbaek giler larh! hacker neyh gunakan keupayaan dye untuk selamatkan negara dye dari terjadinya kejadian bloody monday..kalau hero camni mang aku sayang lebey la kan..tak bape nak salah gunakan kebolehan diri masing2!

*sebenarnya bukan nak citer sal BLOODY MONDAY neyh~

haa tengok, muke semangat nak hack..berkerut2 muke~

ni la virus hacker tuh..FALCON name dye...xde satu pown yg leyh kalahkan..hebat!

ok sambung citer, kalau hacker dalam citer tuh aku xkesah la sangat plus confirm la rasa kagum kan...tapi yang buat aku panas hati, panas kepala, panas satu badan biler ada satu makhluk hacker nih pi hack facebook kesayangan aku! pale hot die! eii..geram tak terkata weyh...1st time kena hack gini, rasa sakit hati giler, seyes baru aku paham perasaan orang yang kena hack! aku tak kesah kalau yang hack tu sahabat2 aku yang gila, geng2 ngehz aku, rantaian keluarga aku ker, haram aku pelik kan...nih entah mamat mana, datang dari pelosok mana ntah tetibe hack fb aku!

semalam laa, malam2 buta aku tengah ngarot2 ngan rakan2 ngehz tetibe aku tengok chat box aku main chatting dgn sendirinya ngan si ngehz sorang neyh...aku dah biol tengok benda tu rancak chatting ngan kawan aku..lama2 aku dok biol baru aku tersedar ada orang lain maen fb aku...cilakak! aku biol,kawan aku pown biol pi layan!haha..ayat dah la baik punya, saya awak bagai, sah2 laki, geli bai..puihhh...aku teros cakap kat kawan aku tu bukan aku...xdek mase nak romantik2 ngan geng aku malam2 gitu!haha...

yang aku paling nyampah, manusia tuh asyik cakap sori dalam chat pastu wat smiley..aku tengah hot boleh plak maen smiley ngan aku...grrr...aku rasa geram sangat kat manusia tuh.. aku rasa nak pegi cari rumah dye, then cari laptop pastu hempas laptop dye kasi pecah..wakaka..baru padan muka dye! tapi tersangatlah mustahil, rumah dye gile jauh kat selangor tuh!huh...

sumpah aku rasa sakit pale sangat2 bila aku xley nak wat apa2 biler manusia tuh guna fb aku..aku jadi pane sampai pegi call kawan aku yang kena kaco dek manusia tuh...boley jadi gila aku malam tuh..hahah..rupa2 nyer mamat tuh hack aku semata2 nak chat dengan kawan kesayangan aku sorang tuh!adoyai...macam2 manusia skunk, macam2 ragam, pelik2 belaka....kalau dah sayang seseorang tuh, mang sanggup wat apa saje ye! tapi kalau orang tuh dah tolak kita xpayah la nak terhegeh2 ag!haha

kesimpulannyer, tak payah la nak beriye sangat nak mengejar cinta tuh!eh, bukan2, aku nak cakap JANGAN LA NAK HACK FB ORANG SESUKA HATI...FB TU PRIVACY MASING2 K~ (pantang tol aku biler orang kacau privacy aku..ciss) even, memang salah aku letak password senang ngat, k fine, sekarang aku da tukar password baek punya!wekk

p/s: incik hacker, disebabkan aku dok sebut2 nama kau mase tengah calling kawan aku yg kau sayang tuh, mak aku telah terdengar ok semasa beliau tido, pastu masa sahur mak aku tanya, nisah, dah ada pakwe eyh???? haa..kelu aku nak menjawabnyer...aku pown jawab la, kalau aku ader laki confirm citer kat mak punya!haha...puas nak cover...grrr... INCIK HACKER = PEMBAWA MASALAH = BUDAK SANGKAK~

k mau tido......chow~

7 comments:

Anonymous said...

wow! best best. ngeh3.

nysah mydon said...

haha..melepaskan kemarahan

mida said...

hahaha

nysah mydon said...

sampai ati kau gelak ngeh

Si Manis Butterfly said...

mamat korean tetap dihati lorh....
sabar2 jgn mara2....
thanks sudi follow blog dieba

nysah mydon said...

huhu..like mamat korean jugak!
welcome dieba :)

sekamar rindu said...

singgah kali pertama sambil folo ur blog