Wednesday, January 4, 2012

seronok pergi SHOOTING !

OK jum SHOOTING bersama aku!

ye aku dan rakan rakan SHOOTING woo
best cakap2 depan camera
tapi bukan lah shooting MOVIE
shooting video dokumentari je!kakakak
budak geografi lah katakan
kami shoot untuk subjek GEOMORFOLOGI TROPIKA
about HAKISAN TANIH
whoaaaa jum!
saksikan perit jerih kami!heh




pernah dengar MENARA TANIH??? first time aku dengar masa kat u ni lah...masa form 6 dulu takde pulak aku dengar cikgu cakap..hehe....menara tanih terhasil dari proses hakisan tanih taw!

aku hanya memayungkan BONG di belakang..kesian dia basah basah kan :)

jerit perih sangat dirasai ketika nak shoot dalam hujan lebat yang teramat sangat! basah kuyup semua!huu..semuanya demi nak tunjuk kat kawan2 hakisan galir yang berlaku masa hujan lebat..cantek je aku tengok aliran air dia :)

tiba tiba teringat, demi nak habiskan shooting cepat.....masa aku dan syida tengah tengah tidur pun, aku boleh terjaga even terdengar hujan rintik sikit2...terus bangun macam pelesit! terus calling2 semua geng! terus siap2! terus lari2 ke tempat kejadian!HAAA..punya lah excited tunggu HUJAN TURUN! kakakakaka
hujan sememangnya penting untuk shooting kami.sekian :)

muka happy masing2...bukan shooting tengah hujan pun kan! heee

shooting memang wajib..PHOTOSHOOT lagi wajib!hahahah
pantang ada dslr kan
terus snap sini sana
nah tengok!weee

BONG bersama lappy nya..pengarah produksi EDISI GEO :)

AKU yang akan senyum bila ada DSLR atau camera biasa :)

SYIDA chenta hati aku duk posing depan timbunan MENARA TANIH :)

mesti tak nampak apa yang aku pegang tu kan...tu pembaris lah!ngeng

ok aku suka gambar ni..terasa diri kurus macam suha and nor...hahahaha..mimpi jela !

posing macam haram.sila jangan kutuk.aku sendiri kutuk takpe...kui3

alah suha, nak pandang aku cakap jelah..aku rela....weeeeee

suka sangat gambar SUHA yang nih..CUN BABE!

LAST pic kami bersama DSLR...sob3.....

tengah tengah sibuk PHOTOSHOOT bukan SHOOTING ok, datanglah pulak laki bini ni lalu..oleh itu, jadi lah mangsa snap kami...SWEET kan dorang! :)

BILA tengok video dokumentari yang dah siap diedit tuh
sebenarnya nak cakap
kenapa takde gambar kami sorang2 last tuh
huuhuhu
kerja aku nak mencapap je kan
HARUSLAH!
heh
tapi takpe lah dah kesuntukan masa dah time tuh
kesian pulak tukang EDIT kami,kawan BONG :)
JADI, aku masuk pic kami sorang2 tuh kat bawah ni,pengubat duka..kakaka


BONG (CAMERAMAN)
first gambar BONG...sila abaikan benda2 yang bertampal kat leher dia tuh...luka kena bucu meja katanya...sian..HAHA
SYIDA (SUARA LATAR)
ini gambar SYIDA yang patut ada dalam video tuh....cantik baju dia aku suka, bukan dia yang cantek ok!opssss..dia cantik la, cumil gitu ^^

SUHA (PENULIS SKRIP)
ini gambar SUHA yang patut masuk.....ini budak kurus yang gambar dia memang akan lawa..orang kurus lah katakan...jeles!

NOR (MODEL)haha
ini gambar NOR pulak yang aku nak sangat masukkan dalam video tuh...aku rasa dia cantik sangat dalam gambar ni..NATURAL BEAUTY ok! dah lah sopan! aku pulak yang geram!huu

NYSAH (wartawan tak bertauliah)
lastly, pic aku yang nih...nak gak masuk dalam video tuh sebenarnya...tapi nak macam mana kan!huu..takpe2..sekali sekala jadi insan tak nak menonjolkan diri lebih2 :p

sekian sahaja dari kami...KREW PRODUKSI EDISI GEO...kikikikiki

rasanya..
tak payah laa upload video dokumentari tuh kat sini ye!
malu pulak aku nak bagi korang tengok!
kakakaka :P
alhamdullilah..dr M suka video kami and yang penting dia faham video kami tu..
thanks DR :)

ok ok

SAMBUNG STUDY SEMUA!nanti mak marah ! jangan jadi malas macam aku ok :)

4 comments:

stiletto ungu said...

seronoknya asgment ko...

nysAh ngEhz said...

huhuhu gaya UKM yang baru...asgment video memanjang :)

PerisaiBungaMalam said...

sangat cun la nysah..

nysAh ngEhz said...

tak cun pun :)