Tuesday, January 31, 2012

gula gula NANO

INI adalah gula gula NANO....tapi bukan aku nak cerita tentang gula gula nih...

"RASA NAK MAKAN GULA GULA NANO"
twitt2 awal asshari after lagu AWAN NANO juara AJL26~

#sedap pulak bila baca twitt2 awal nih..teringin pulak aku nak makan gula gula NANO...yummy! :)

# bagi mengubat kesedihan kami kami yang kena stay kat ukm demi suksis tercinta ...aku and kawan lepak ramai ramai kat depan laptop # layan AJL 26 lagi syiok! # thanks ASYIK TV :)

HAISH lapar pulak tengok pizza nih kan :P

# sambil layan layan AJL confirm lah nak melantak kan? # so order DOMINO!weeee....menjilat jari! # TAPI tunggu lama gila,pizza tak sampai sampai # rupa rupanya PENGHANTAR PIZZA tu eksiden #kesian #pizza abis ROSAK! eh kisah ke pizza pulak aku ni kan... # tapi ORDER still jalan even benda camtuh jadi !hihihihi

NAJWA LATIFF dengan cinta muka buku nya :)

# AJL tahun nih ada lagu yang mantap gila and ada jugak yang tak best! biasalah tuh kan
# finalis NAJWA LATIFF ni lah orang banyak mengata #BUDAK masuk AJL? lagu bukan best sangat pun? kurang mantap? #kesian tapi nak buat camne kan?hooo

# seyesly, aku KAGUM gila dengan NAJWA sebab budak yang tak amek SPM lagi pun dah boleh duduk atas pentas AJL kan? kau hado?
# JANGANLAH nak kutuk baju dia ke apa...biasalah first time kan...maybe takde image consultant or designer nak bagi dia baju kan :)

# NAJWA ada jugak lah beberapa kali datang KOLEJ AMIN perform! masa tak femes sangat time tuh.. # suara dia LIVE comel gila kot....memang best dengar! # rasa nak dengar dia nyanyi puas2!


tu diaaaa terbakar tuh..mujur dia tak bakar satu piano tuh kan! :)

# FAIZAL TAHIR memang always MANTAP! # tapi aku tak suka sangat lagu KARMA nih # rock sangat # so tak boleh nak harap menang sangatlah kan! #no 3 pun jadi lah #tahniah! :)

wooo wooooo aku jeles!

# memang CHANTEK gila aku tengok si ALYAH malam tuh, macam BARBIE DOLL! bukan B*** DOLL ye! heks # dan dan je REMY ISHAK ni muncul kan! lagi lahhh aku meroyan!huh #UNTUNGLAH boleh peluk2 remy kan..hero malaya tuh! #mesti sebab remy, alyah menang persembahan terbaik kan! (tetibe)

finalis AJL paling sempoi! # HAFIZ dengan AWAN NANO nya!

#wah wah baju paling sempoi! jimat duit! tapi tak taw lah kalau ada orang design tshirt and tracksuit dia kan!kahkah # lagu AWAN NANO memang unik, lirik mantap tok menang #TAPI aku memang tak hafal lagu dia and tak paham lagu dia #SUSAH! hahahaha

# wa memang tabik lah dengan hafiz, naik pentas amek trofi pun still pakai camtu! gah tak gah kan! TAHNIAH HAFIZ! anda memang layak!

#AWAN NANO nano nano nano nano nano nano~~~~~~ #takretinaknyanyi


errr terlebih mengarut sudah
dah nisa pergi packing barang nuh!
LANGKAWI tunggu aku esok! weeee
kbai :)

4 comments:

Cik Yuyu said...

kat blog kte ade awan nano.. hehe.

nysAh ngEhz said...

mana mana???heh

zyma_senpai said...

untungla dpt jalan2 langkawi

jaha said...

erk...ta suke rasa gula2 nano tu... cam pelik je...tak tau la orang len cane, setiap orang berbeza kan...