Tuesday, April 24, 2012

dinner kolej BEST kalau xjadi AJK #taktipu


masa first year sibuk jadi AJK dinner kat kolej amin
second year, sibuk jadi guest kat kolej keris mas

dinner kolej memang best kalau tak jadi AJK pada hari tersebut! tak tipu..huhuhu
sebab tak payah susah2 nak handle itu ini
juz duduk, makan, bergelak ketawa, bergambar sakan
lagi lagi if ada geng montelzz tersayang kan
sangat bahagia ok! heee :)

layan jela pic ngarut2 kami ye..hekhek
 before pergi dinner kat dectar memang wajib lah bergambar dulu kan #muka semangat even dah lambat gila..hewwwheww

 duduk je atas kusi, teros bergambar! takde dah pandang kiri kanan tengok orang! hakhak #gila

 midad n aa #lapaa tengok makanan..erkkk

 pelik gmbar cane ley jd camni...idung pun tak nampak dah..hahaha
 aa n wan..ini keje dorang masa timbalan menteri kesihatan berucap..ish3

tak sampai bape minit kat meja, aku and tasha dah gatal nak pegi tandas..tapi sebenarnya bukan nak pegi tandas pun #nakbergambarkatluarsebenarnya  hukhuk :P

 posing cam harem :P

suka sangat pic neyh..kesian midad nampak muka sikit je :)

lagi bahagia bila dapat awards..opssss :P

cuba teka kat mana nih???

mcd! heee


lepaking lepas dinner..gigih kan? hakhak #lapar der!

eh eh ni muka mula mula nak pergi dinner :)


memang saje nak kasi blurr pic nih #tipuu  :(

apa yang aku bahagia sgt sengih time nih? #pelik

abaikan muka bahagia aku :P

tasha hudson :)

tasha lagi :) #gila gambar sama macam aku :P

lastly, pic dengan cosmate budak geo....wink...keciknya sha n aini, bakpe aku besa ngat? hee #malu :P

sekian saja dinner kolej keris mas 2012 :)


#takleh nak story panjang2...assignment2! stress :(
daaaaaaaa :)

4 comments:

mida said...

untg laaa.. dinner.. CUN + dpt AWARD lagii....

nysAh ngEhz said...

hewhewhew....nysah got lucky

PerisaiBungaMalam said...

hye Princess..Prince nye MANA??huhu

ermm,nway CONGRATES..u look very stunning :D

nysAh ngEhz said...

hewhewhew....tq :P