Thursday, July 7, 2011

sEmangAt ke AYUNAR........wink **

depan kedai AYUNAR yg penuh ngn shawl, kerongsang n inner cntek (yg mang xde kat kedai laen)hohohoo:P

muke LUQMAN yang sweet jep bgmbar ngn ZYRA NGEHZ kan....da macam adeq
beradeq...hohoohoho :)



mase neyh ak, zyra n luqman tgh tgu teksi...cam bese laa ZYRA NGEHZ yg gler gmba
cnfirm la berposing dlu..hohoho...pagi2 lagi ak da semangat bangun tp siap berjam2 gak,
bukan ak yg siap lama..cik zyra k...ngeh3....haa ktowg neyh nak gi AYUNAR kat nilai, n9...
agak jauh kan..huuu...tp punye la semangat coz nk beli brg yg kami suke sgt (inner tdung
jep tapinyer,haha)...mase smp kat nilai tu ase panas gler coz xde pokok sgt, sume
pokok kecik2 jep, pelik lak ase..tapi bler pikir balek padan la panas ngat...name
pown bandar baru nilai kan, mst la sume baru nk tanam...heh :P

HAAA...neyh laa antara brg yg kami shopping...punye la jauh nk carik..hihihi **

kasut yg beli kat AYUNAR yg wrne coklat klasik2 tuh (ZYRA NGEHZ punye k)hohoh
kasut itam tu ak punye tp bukan beli kat AYUNAR..beli kat mines,sje nyibuk gak..heh :)



haaa....ini brg yg kami cari n sngup dtg dr jauh....INNER TUDUNG AYUNAR!!huu
byk x kami beli?byk kan?stok raye neyh..hahah....suke giler inner neyh,sesuai laa
utk kepala2 yg besar cam kami neyh (xtrmasok luqman k,hoho).....mcm2 wrne ader,
mau biol pale otak nak pilih..huuu...pale ak ok jep nk pilih, si zyra tu mang rambang
mate smp yg ak pilih pown dye nk gak(byk ag yg cntek2, yg ak jugak dye nk kebas)
hoho...after pilih2 inner yg berkenan, ktowg sibuk la tgok kerongsang yg ade...sume
nyer ak berkenan, kalo ak ni kaye, da lame beli sume...huhu....


lepas ktowg da siap shopping, dan2 je tokey AYUNAR (auntie) n anak dye (kak Ayunar kot nme dye or kak ayuna or kak ayu, entah la xengat, huu) sampai kat kedai tu...ktowg pown dok salam2 laa...then tetibe zyra tanya kat auntie nak naek teksi kat area Giant ke (coz ktowg pown xtaw sgt bape jauh kan nk gi kat Giant tu).....auntie ckp la jauh tu then teros suh anak laki dye p anta kat sane...mang beriye2 auntie suh anta ktowg g sane...ak n zyra da naek segan daa (even dlm ati ase bsyukur gle xyah jlan jauh2 kan,hoho)....ktowg pon naek la keta dye ngn muke tebalnyer...da la b4 tu ktowg dok byk2 songeh kat anak laki dye dok mintak diskaun...segan gler...huhuh... nway, thanks auntie n anaknyer tlg anta kami ke Tesco (nak cari kfc sedap..haha).....laen kali kami dtg lagi :)

2 comments:

Yayan Nadzri said...

waaaaaa

nysah mydon said...

yeaahh..da bley komen..wink