Friday, December 6, 2013

TERKILAN.


terkilan. sedih. perit. sakit.
itu je yang mampu diungkapkan
memang kau segalanya untuk aku buat masa sekarang
semua sebab aku tak nak pikir benda benda complicated dalam kehidupan
demi secebis kebahagiaan
walaupun kau bukan hak milik aku sepenuhnya
aku sanggup menagih kasih sayang
sanggup :(

aku bukan nak mengade ngade
mengedik gedik
jauh lagi nak bermanja manja lelebih
aku dah cakap memang aku takde niat nak kaweng dengan kau pun
aku tahu kau tak kisah
kau cakap kau sayang aku
tapi kenapa kekadang kau layan aku cenggini?
kenapa? :(

memang setiap hari aku tunggu kau
tunggu kau contact aku walaupun seminit
walaupun satu dua mesej
aku tak mintak mesej 24 jam  berkepit macam perempuan lain
aku cuma mintak 5 minit
5 minit je beb :(

bila aku tinggalkan kau, kau merayu rayu jangan tinggalkan
bila aku stay, kau buat aku cenggini
thanks buat aku sakit hati sesangat
memang aku cepat sejuk. sebab aku bukan jenis pemarah
tapi please laa hargai aku walaupun aku tak penting sangat dalam hidup kau :(


sakit hati sensorang. decide block. sakit hati tengok your moment. macam endah tak endah. ok fine. time untuk aku abaikan kau.

p/s : mengharap insan yang ditakdirkan bersama muncul mewarnai kehidupan yang penuh kegelapan.

1 comment:

Zyma Senpai said...

nysahhh... saboooo
nah! sy bagi pinjam bahu kalo awk nak..