Thursday, November 29, 2012

JALANG JALANG

ok rindu mereka sangat..sobsob


hai hai ! 
disebabkan aku seterehhhhhhh dengan assignment fieldwork semua

guwa sesaje nak conteng blog yang dah berlapis lapis habuknya!
 
sesaje nak upload pic cuti mid sem, guwa ronggeng ke ganuuu ! wink
 
mak ayah sesaje nak bawak adik bongsu yang gem pergi ganu
 
sambil sambil mengimbau kenangan terindah mereka kan
 
sambil sambil mengimbau mereka dating dekat tepi pantai batu buruk
 
sambil sambil mengimbau guwa and zaty yang kecil bersama di ganuu 
guwa pun ingat segalanya di ganuu masa kecil duluuu
ohhhh indahnya ! ekekekekeke #bajet ingatan zaman kecil ada lagik

so semua semua nih gambar2 dekat sana..tengoklah !



motif sangat kan =='

awesome tak? heeeeeee

abaikan guwa yang sengal =='

mak ayah :)

ni dekat taman tamadun islam lahhhhhh ..aaaaaaaaaaaa

zaty demokkkk yang gigih pusing satu taman tamadun islam !

guwa dekat obersea..kehkehkeh

taj mahal :)


angkasawan negara !

penat2 pusing satu TTI then terus naik river cruise pulak !

snap masjid kristal dari cruise


adakah anda bajet comel? =='
ketinggian kami kami terserlah youuuu :)


turun depan muzium semata mata nak bergambar jek, tak larat nak masukkk..agagagagag

cantekkk muzium nih
tempat permainan masa kecik2 dulu nih :)



main dekat pantai batu buruk..winkkkkk


ada i cityy youuuu dekat sini ..whoaaaaaaaaa









noor arfa batik :)

pasar payang :)

bye bye semua dari kami sang penyuuuuu ! :)

1 comment:

zyma_senpai said...

bestnye nysah... huhuhuhu
^_^